Over ons

Dapan Solar is een zusteronderneming van Dapan, de specialist op het gebied van hellende én platte daken met meer dan 35 jaar ervaring.

Dapan Solar

Over Dapan Solar

Dapan Solar is een zusteronderneming van Dapan, de specialist op het gebied van hellende én platte daken met meer dan 35 jaar ervaring.

Dapan werkt al geruime tijd in de markt van het plaatsen en monteren van solar panelen. Bij Dapan Solar ligt de focus zowel op de plaatsing van traditionele zonnepanelen als de plaatsing van een A&T Lociⓟ zonnepanelen-dak.

Voor meer informatie over Dakspecialist Dapan bezoek de website www.dapan.nl

Dapan Solar is onderdeel van de A&T Dakengroep. www.aentdakengroep.nl

Lees meer

Dapan Solar

Voor wie?

Het monteren van diverse zonnepanelen op een nieuw dak of gerenoveerd dak, vindt plaats door een team van gemotiveerde professionele werknemers. Dapan Solar beschikt samen met Dapan over een veelzijdig dienstenpakket. Dapan verzorgt zowel de uitvoering van traditioneel timmerwerk als het plaatsen van een prefab kap. Tevens is Dapan gespecialiseerd in verschillende soorten bedekkingen en zinkwerk, te denken aan pannen als dak- of gevelbekleding en leien en leipannen. Dapan Solar realiseert alle werkzaamheden rondom het instaleren van de zonnepanelen.

Dapan Solar is een bouwkundig bedrijf dat landelijk opereert en voor zakelijke opdrachtgevers verschillende type zonnepanelen op daken monteert. Dapan Solar onderscheidt zich door kennis over elektrische installaties en bouwkundige kennis waarover het bedrijf beschikt.

Dapan Solar

Het team van Dapan Solar

Het monteren van diverse zonnepanelen op een nieuw dak of gerenoveerd dak, vindt plaats door een team van gemotiveerde professionele werknemers. Dapan Solar beschikt samen met Dapan over een veelzijdig dienstenpakket. Dapan verzorgt zowel de uitvoering van traditioneel timmerwerk als het plaatsen van een prefab kap. Tevens is Dapan gespecialiseerd in verschillende soorten bedekkingen en zinkwerk, te denken aan pannen als dak- of gevelbekleding en leien en leipannen. Dapan Solar realiseert alle werkzaamheden rondom het installeren van de zonnepanelen.

Dapan Solar opereert landelijk voor zakelijke opdrachtgevers en onderscheidt zich als dakspecialistisch bedrijf door de dakenkennis waarover het bedrijf beschikt.

Team

© Dapan Solar 2019 | Privacyverklaring | Realisatie door Bureau van den Oever| KvK 09112899